Oletko kiinnostunut LaLoSec:n liikkuvan kaluston valvonta- ja seurantapalveluinen myynnistä ja/tai asennuksesta JABLOTRON -tuotteilla? Työskenteletkö autojen ja työkoneiden parissa?

Etsimme jälleenmyyjiä ja tavoitteemme on saavuttamaan mahdollisimman kattavan jälleenmyyjäverkoston, jotka ovat tuotteiden asennuskoulutuksen saaneita. Arvostamme jälleenmyyjiämme olivatpa he pieniä tai suuria, joten meille voi reilusti ehdottaa uusia tapoja toteuttaa palveluidemme myyntiä. Venymme joustavasti erilaisiin ratkaisuihin yhteistyökumppaniemme kanssa. Ensisijaisesti etsimme sellaisia kenellä mahdollisuus itse asentaa myymänsä tuotteet ja palvelut.

Jälleenmyyjän työ on sekä myynti että asennustyötä ja tulevaisuuden liiketoimintamallin rakentamisesta, jossa olet alueellasi tärkeässä roolissa hyvän paikallistuntemuksen ansiosta osana koko Suomen kattavaa verkostoamme.

Teemme yhteistyötä myös yritysten kanssa, jotka valmistavat koneita ja laitteita, joissa on järkevää hyödyntää Jablotron järjestelmän mahdollisuuksia. Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuuden kouluttaa asentajansa Jablotron järjestelmän osaajiksi, jonka jälkeen käynnistämme jälleenmyynti yhteistyön teidän kanssa.

Oletko valmis panostamaan yritykseesi ja sen tulevaisuuteen yhdessä meidän kanssamme? Ota meihin yhteyttä! Keskustellaan, miten juuri teidän kanssanne lähdemme tätä asiaa edistämään.

OTA YHTEYTTÄ