Jablotron -laitteet jälleenmyyjille

La-Lo Sec tuomassa Suomen markkinoille uutta ajoneuvojen monitorointiin ja suojaukseen tarkoitettua järjestelmää. Jablotron ajoneuvotuotteet ovat Tsekkiläisen JABLOTRON ALARMS a.s -yrityksen valmistamia. Jablotronilla on kolmenkymmenen vuoden kokemus erilaisten hälytinlaitteiden valmistamisesta ja kehittämisestä. Jablotron on tähän asti tunnettu Suomessa laadukkaista kiinteistöjen suojaukseen ja valvontaan käytettävistä laitteistaan, ja La-Lo Sec tuo nyt Suomen markkinoille myös Jablotronin liikkuvan kaluston valvontaan, seurantaan ja suojaukseen käytettäviä laitteita. Jablotronin valmistamat ajoneuvotuotteet ovat esimerkiksi mm. Tsekeissä selkeästi yleisimpiä liikkuvan kaluston suojaukseen ja paikannukseen käytettäviä laitteita ja niitä käytetään kaikkiaan jo yli 35 eri maassa.

Jablotron hälytinlaitteissa on ARC-valmius (Alarm Receiving Centre) joten hälytys voidaan tarvittaessa välittää suoraan vartiointiliikkeeseen. Valmistusmaa Tsekissä Jablotron Security Inc. tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista ajoneuvojen suojaus ja vartiointipalvelua. Hälytyksen tapahtuessa vartiointiliike käy tarkistamassa ajoneuvon. Tavoitteenamme on tarjota vastaavanlaista kokonaisvaltaista liikkuvan kaluston suojausta myös Suomessa yhteistyökumppaniemme kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Navigoi alla olevista napeista suoraan kysymysten vastauksiin

Mitä laitteistolla voi tehdä?
Voiko hälyttimiä käyttää muualla kuin autoissa?
Mukautuuko järjestelmä juuri minun tarpeisiini?
Miten laitteet asennetaan?
Meidän Jablotron laitevalikoima
Tuotevertailu

Mitä laitteistolla voi tehdä?

MyJablotron palvelussa voit:

  • Nähdä jokaisen ajoneuvon tarkan sijainnin kartalla, sekä ovatko ne liikkeellä vai paikallaan (Laitteiden sijainti päivitetään 20 sekunnin välein)
  • Seuraa ja tallentaa ajoneuvojesi juoksevia kuluja, kuten polttoainekuluja, kulutusta ja muita ajoneuvokuluja
  • Lisätä kuljettajia,  kohdistaa heidät autoihinsa, muuttaa ajoneuvojen nimiä ja muokata parametreja
  • Tehdä suodatuksen päivä- tai autokohtaisesti yleisnäkymävalikossa ja tarkastella tankkausta koskevaa tiivistelmää tai päiväkohtaista tiivistelmää. Ajopäiväkirjat ja muut kerätyt tiedot saadaan helposti vietyä csv- ja pdf-tiedostoihin tulevaa käyttöä varten. Tämän ansiosta kuljettajan työaikaa vapautuu tuottavaan työhön

Voiko hälyttimiä käyttää muualla kuin autoissa?

Kyllä, vaikka tuotteet ovat pääasiassa suunniteltu liikkuvan kaluston suojaamiseen ja monitorointiin niitä voidaan käyttää myös useissa muissa kohteissa. Laitteiden alhaisen virrankulutuksen ja langattomien antureiden ansiosta ajoneuvohälyttimiä voidaan käyttää myös esimerkiksi sähköttömien mökkien tai varastojen valvonnassa*.

Laitteet toimivat 12V/24V jännitteellä, joten verkkovirtaa ei tarvita. Jablotron ajoneuvohälyttimeen voidaan yhdistää jopa 24 langatonta anturia. Langattomien antureiden 300 metrin kantomatkan ansiosta ajoneuvon hälytysjärjestelmään voidaan liittää myös esimerkiksi työmaakonttien tai ulkoisen polttoainesäiliön valvonta. Näin yhdellä hälytinlaitteella saadaan kattava valvonta koko työmaalle, sijaitsi se sitten maastossa tai kaupungissa.

*Kiinteistöjen ja tilojen hälytinlaiteasennukset vaativat turvasuojaajakortin

Mukautuuko järjestelmä juuri minun tarpeisiini?

Kyllä, hälytinlaitteisiin on saatavilla useita erilaisia tunnistimia ja mm. PIR-, lasinrikko-, tärinä-, magneetti- yms. antureita, joten laitteistoista voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukainen kokonaisuus, joka vastaa varmasti vaativammankin asiakkaan toiveisiin.

Jablotron hälytinlaitteita voidaan ohjata joko ajoneuvon omalla kaukosäätimellä, Jablotronin kaukosäätimellä, MyJablotron puhelinsovelluksella tai web selaimella MyJablotron palvelun kautta. Tarvittaessa laitteiden ohjaus onnistuu myös tekstiviestitse tai soittamalla.

Jablotron ajoneuvotuotteet ovat täysin yhteensopivia kiinteistöissä käytettävien Jablotron 100+ järjestelmien kanssa. Ajoneuvojen tilan ja sijainnin seuranta sekä hälyttimen käyttö onnistuu vaivattomasti samalla sovelluksella millä voidaan ohjata myös kiinteistöäsi suojaavaa järjestelmää.

Miten laitteet asennetaan?

Jablotron ajoneuvotuotteet myydään aina asennettuna ja käyttövalmiina. Jablotron ajoneuvotuotteita saavat asentaa vain koulutuksen saaneet asentajat. La-Lo Sec on tehtaan sertifioima kumppani ja koulutamme kaikki Suomen Jablotron ajoneuvolaitteiden jälleenmyyjät ja asentajat. Ammattitaitoiset kouluttajamme opettavat teille kaiken tarvitsemanne tiedot liittyen Jablotron ajoneuvotuotteisiin.

Loppukokeen suoritettuasi saat sertifikaatin, joka valtuuttaa sinut myymään ja asentamaan Jablotron-laitteita. Koulutuksen suorituksen myötä saat lisäksi kattavat tiedot ammattitaitoisilta kouluttajiltamme, käytännön vinkeillä täydennettyinä sekä ilmaisen pääsyn MyCOMPANY-sovellukseen, joka tuo huomattavan helpotuksen laite- ja asennushallintaan sekä Jablotron tuotteisiin liittyviin liiketoimiisi.

Meidän Jablotron tuotevalikoima

Valikoimastamme löytyy mm. seuraavia Jablotron päätelaitteita

Paikantimet

CU-07A
Helposti asennettava siirrettävä yksikkö, jonka virtalähteenä toimii auton savukkeensytytinliitäntä. Soveltuu parhaiten myynti-, -asennus ja kuljetusautoille. Laitteen paikannus aktivoituu automaattisesti, kun ajoneuvon nopeus ylittää 7km/h.

CU-08A
Kehittyneempi monitorointilaite kuin CU-07A. Sopii parhaiten käytettäväksi isomman ajoneuvokannan, kuorma-autojen ja työkoneiden monitorointiin. Laitteessa on kaksi sisääntuloa, joiden tilaa voidaan seurata sovelluksen tai selaimen kautta (esim. hiekoituslaite hiekoittaa, betoniauto sekoittaa). Laite on lisäksi varustettavissa RFID lukijalla, jolla voidaan tunnistaa eri kuljettajia ja täten luoda jopa 99 eri kuljettajalle oma ajopäiväkirja. Laitteessa on lisäksi ARC valmius.

Hälyttimet

CA-2103
Autohälytin, joka suojaa autoasi ja toimii samalla valvontayksikkönä, on oikea valinta monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Laite on Jablotron hälytinlaitteiden lippulaivamalli, joka on varustettu kehittyneillä hälytin- paikannus ja turvallisuusominaisuuksilla. CA-2103 hälyttimeen voidaan liittää kaikki kiinteistöhälyttimistä tutut JA-18xx sarjan langattomat ilmaisimet sekä kattava määrä erilaisia langallisia ilmaisimia.

Laitteessa on kolme sisääntuloa, joihin voidaan liittää ulkoisia antureita tai niiden avulla voidaan seurata esimerkiksi ajoneuvossa olevien laitteiden käyttöä (esim. hiekoituslaite hiekoittaa, betoniauto sekoittaa) CA-2103 laitteella voidaan lisäksi ohjata kahta ulkoista laitetta esimerkiksi lisälämmitintä ja valoja (Ajoneuvosta riippuen vaatii MCB-02 CAN- moduulin tai CR11A relemodulin) Laitteessa on myös täysi ARC-valmius joten hälytys voidaan tarvittaessa välittää suoraan vartiointiliikkeeseen.

CA-345
Perusmallin paikallinen hälytin ilman GSM ominaisuuksia. Voidaan varustaa samoilla langattomilla sekä langallisilla antureilla kuin GSM yhteydellä varustettu malli CA-2103.

Lataa englanninkielinen esite TÄÄLTÄ

Tuotevertailu

 CU-07A  CU-08A CA-2103
Laite käynnistyy automaattisesti  ✔️
Laite käynnistyy virta-avaimesta   ✔️   ✔️
Tiedot liikkeellelähdöstä  ✔️   ✔️   ✔️
Tiedot ajon alkamisesta  ✔️   ✔️   ✔️
Sijaintipäivitykset 20 sekunnin välein  ✔️   ✔️   ✔️
Liike-/yksityismatkojen valinta kytkimellä   ✔️   ✔️
Lisävarusteiden (lämmitin, jääkaappi) hallinta   ✔️   ✔️
Ajankohtaisen käyttötilan valvonta   ✔️
 UPS   ✔️

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli haluatte täydentää palveluitanne ja liittyä osaksi ammattitaitoista ja koulutettua koko Suomen laajuista Jablotron jälleenmyyjä- ja asentajaverkostoa ota yhteyttä!
Tulemme mielellämme esittelemään tuotteitamme teille!

Jos jokin asia jäi askarruttamaan kysy rohkeasti lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme!